van-vliet-hexagon-green

“Daarnaast probeer ik u te vermaken met flauwe moppen die ik vaak ter plekke bedenk dus wees voorbereid.”

Davey van Vliet

Visie als koers met als basis ''nieuwsgierigheid''

Klachten worden vaak in stand gehouden door meerdere factoren. Mijn missie is echte zorg geven waarin u zich gehoord voelt en waar we tot de kern van het probleem komen. Het vergroten van kennis om breed te kunnen kijken naar de klacht op een holistische wijze is in deze praktijk erg belangrijk. Hierin staan fysiologie, anatomie, mechanica van gewrichten/spieren en sociaal/psychologisch centraal. Alles wat we doen is gebasseerd op deze fundamenten.

Van oorsprong ben ik van de sportopleiding als snowboardleraar, tennisleraar en bewegingsagoog doorgegroeid als fysiotherapeut. Na een tussenjaar ben ik de opleiding osteopathie gaan doen omdat fysiotherapie in zijn visie (op dat moment) te gebrekkig was naar mijn inziens. De opleiding heeft mij geleerd breed te kijken en is mijn manier van behandelen in korte tijd getransformeerd.

Een huiselijke sfeer heb ik altijd belangrijk gevonden. Een klinische setting geeft vaak meer spanning en stress. Daarom zien wij u ook als een klant-patient, of anders gezegd ''cliënt''. Dat betekend dat u zelf ook controle krijgt over de manier van aanpakken van uw klacht. Hier vind ik plezier in en haal ik op mijn eigenwijze manier van behandelen hele goede resultaten (al zeg ik het zelf). De praktijk in Waddinxveen is zo ingericht dat het voelt alsof u even rustig aan kan doen.

Mijn focus op het gebied van behandelen is op u in het geheel in relatie tot de klacht. Hierin ga ik op zoek naar de herstel-belemmerende factoren van de klacht. Als deze factoren in mijn expertise vallen behandel ik u. Is dit niet het geval dan wordt er verder gekeken naar wie u het beste kan behandelen. Ik werk met name met mijn handen tijdens de therapie. Daarnaast probeer ik u te vermaken met flauwe moppen die ik vaak ter plekke bedenk dus wees voorbereid. Ik schuw niet om persoonlijke vragen te stellen (in relatie tot de klacht), bij ons praten we niet alleen over het weekend en het weer.

Heeft u een klacht die er al voor langere tijd is en heeft u al bij meerdere therapeuten/doctoren gelopen? Gefeliciteerd, dan bent u de cliënt waar ik passie voor heb.

Tot ziens bij Van Vliet Therapie,

Davey van Vliet

Bewegingsagoog
Fysiotherapeut
Osteopaat
Big nummer | 39918608604

Contactgegevens

info@vanvliettherapie.nl
+31 (0)6-14475229

davey-van-vliet

Davey van Vliet

Osteopathie, Echografie, Kaaktherapie, PNE, Dry needling

info@vanvliettherapie.nl +31 (0)6-14475229