echografie

Een osteopaat nodig?

Bel of app voor een afspraak

davey-van-vliet

Davey van Vliet

Osteopathie, Echografie, Kaaktherapie, PNE, Dry needling

info@vanvliettherapie.nl +31 (0)6-14475229

Echografie

Visie in uw lichaam!

Echografie kan in de fysiotherapie fysiotherapie en osteopathie worden toegepast als onderzoeksmethode. Deze methode brengt de klacht goed in kaart, waardoor het behandelplan geoptimaliseerd kan worden door onze fysiotherapeuten. Voordat de keuze wordt gemaakt om echografie in te zetten, wordt er eerst gekeken of u bij ons op het juiste adres bent of dat u eventueel eerst nog medische hulp nodig heeft. Dit onderzoek starten wij na een trauma of als u ontstekingsverschijnselen heeft op de plek van uw klacht.

Wat is echografie?

Met echografie worden door middel van geluidsgolven zachte en oppervlakkige harde anatomische structuren in beeld gebracht. De klacht kunnen we hiermee goed bekijken, waardoor we beter op onze vermoedens kunnen anticiperen en het behandelplan zo effectief mogelijk kunnen samenstellen.

Hoe gebruiken wij echografie?

Er wordt echografie toegepast op spieren, pezen, gewrichten en banden van de gewrichten. Indien er iets wordt gevonden wordt hiervan een foto gemaakt en een brief voor de desbetreffende behandelaar geschreven. Daarnaast wordt het gebruikt als evaluatiemiddel om het herstel te evalueren. Dit betekent dat u snel bij de juiste behandelaar bent!

Echografie in Waddinxveen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut die Echografie in Waddinxveen gebruikt? U bent bij Van Vliet Fysio aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te stellen of direct een afspraak te maken.

echografie5