van-vliet-hexagon-green

'Bewegen is geen kunst maar de kunst is om te blijven bewegen’

Jordy van Leeuwen

Van oorsprong ben ik fitnesstrainer en bootcampinstructeur. Vanaf dat moment ben ik bezig met het motiveren van mensen om op een gezonde en leuke manier bezig te zijn met sport. Vanuit die gedrevenheid was ik opzoek naar meer mogelijkheden om mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Met dat in mijn achterhoofd ben ik mij gaan interesseren voor fysiotherapie en besloot ik hier mijn werk van te maken.

Mijn passie is om mensen te motiveren en u helpen om fysiek gezonder te worden.
Ik wil samen met u opzoek gaan naar manieren om dit doel te bereiken, en het vinden / hervinden van jouw plezier in het bewegen. Hierin kijk ik samen met u naar wat nodig is, ongeacht de omstandigheden en middelen die er beschikbaar zijn. Verder maak ik gebruik van het beïnvloeden van de mechanica (bewegingen die het mensenlijk lichaam maakt) door het toepassen van manuele technieken (handeling uitvoeren op menselijk lichaam).
Ik streef ernaar om hierin maatwerk te leveren.
Ik geloof in mogelijkheden, zoals meerdere wegen naar Rome leiden.

Omdat kennis en kunde hierbij van belang is heb ik mij verdiept in cervico- en orofacialen pijnklachten (hoofdpijn, kaakpijn, oorpijn, duizeligheid en nekpijn) en dry neelding van de extemiteiten (armen, heupen en benen). Dit biedt mij de mogelijkheid om het vanuit een breder perspectief te kunnen aanpakken.

Naast alle professionaliteit is er altijd ruimte voor een grapje en vind ik een ontspannen en gezellig sfeer belangrijk.

jordy-icon

Jordy van Leeuwen

Fysiotherapeut

jordy@vanvliettherapie.nl +31 (0)6-39739928